MX World

22/03/2011 19:45 - geplaatst door Marcel Dirks

Het BCD (Barbe - Cautaerts - Dierckx) Team bespaart moeite noch kosten om hun organisatie te verzorgen zoals een GP. Speciaal aan deze wedstrijd is dat er op zaterdagavond een LIVE Quiz word georganiseerd in samenwerking met TIME4MX.

Thor it voor meer informatie en fotos van het parcour!

Circuit
Eind vorig jaar nam BCD MX-Team vzw de fakkel over van Mc Grobbendonk. Een nieuw team en vooral een nieuwe locatie. Door het verdwijnen van het oude circuit komen ze nu terecht op een totaal nieuw circuit "De Kerkheide" gelegen langs de Industrieweg te Grobbendonk. Het circuit bestaat vooral uit zandgrond met tal van tafelbergen, springbergen,waves enz... . Dit alles werd aangelegd door hun sponsor GR de kempen in samenwerking met hun thuis rijder Dennis Dierckx. Samen trachten zij jullie een fantastische Motorcross wedstrijd te brengen op zondag 3 April 2011.

Live Quiz
Op zaterdagavond 2 April tussen 20h en 22h word er een LIVE Quiz georganiseerd in samenwerking met het TIME4MX Forum. Iedereen kent wel de jaarlijkse TIME4MX quizweek, deze quiz word nu LIVE georganiseerd in de tent. Verschillende teams zullen het opnemen tegen mekaar door middel van een piramidestructuur, een team bestaat uit 3 personen. Elk team zit rond een olievat met een noodstop in het midden waar ze kunnen afdrukken indien ze het antwoord weten. De vragen worden gepresenteerd door een presentator, en verschijnen tevens op groot scherm zodat iedereen kan meevolgen. In de finaleronden zijn er zelfs battles voorzien, oa racen met de playstation op groot scherm! Deelnemen is gratis. Er zijn mooie prijzen voorzien voor de eerste 3 teams, en alle deelnemers krijgen een aandenken. Inschrijven kan op mxgrobbendonk.be, LET OP,: wees snel! volzet = volzet!

Download hier het reglement van de quiz

Meer informatie over deze wedstrijd en de quiz vind je op mxgrobbendonk.be

Hieronder een filmpje met enkele fotos van het circuit.