MX World

22/03/2011 18:41 - geplaatst door Marcel Dirks

De TIME4MX Quizweek zit er al lang op, de winnaars hebben ondertussen al de prijzen in hun bezit. Er deden maar liefst 515 deelnemers mee aan de online quiz, dit zijn er 209 meer dan in het jaar 2009. Ook dit jaar word er opnieuw een online-quiz georganiseerd in de winter, maar eerst is het tijd voor een LIVE quiz! (Later meer informatie hierover).

Thor it voor een samenvatting en enkele sfeerbeelden van de winnaars.

De hele quizweek was het spannend, enkelen domineerden de eerste 5 dagen, maar zakten dan weg.

De vragen gingen net zoals vorig jaar over het thema motocross.

De winnaars werden uitgenodigd op de MCLB Eindejaarscross te Stekene om de prijzen te ontvangen.

Toppers zoals Kevin Strijbos en Dennis Dierckx stonden lang in de top 20, maar uiteindelijk was het Maxime Van der Haegen (VMCF) die met de hoofdprijs ging lopen (Een set banden). Jeroen Vanrysselberghe, MCLB Nationaal werd knap 2de met 3 punten achterstand op de leider. Maxime en Jeroen ontvingen beiden hun prijs van de hoofsponsor van de quiz: DB Service Zelzate.

Zico Honings (3de), deed het nog beter dan vorig jaar (4de), en kreeg een stickerset aangeboden door Outlaw Racing.

De volledige top 3 kreeg een MXWORLD MX-Shirt, de 4de, tot en met de 10de kreeg een MXWORLD-Stickerset. aangeboden door MXWORLD.

Op de 4de en 5de plaats stonden de dames Bieke Bosmans en Fatima Vandewiele, beiden kregen een volledige plastiekset van de quiz-hoofdsponsor: DB Service Zelzate.

Jordy Laureyns, Bart Plue, Jonas de Clippel, Evert Van de Velde en Julien Haemers vervolledigden de top 10. Bart, Jordy en Jonas kregen een waardebon twv 50 € aangeboden door DB Service. Evert kreeg een Smith Fuel Racerpack aangeboden door Outlaw Racing, Julien kreeg een RNR Bril aangeboden door Patatski MXSHOP.

De volledige top 10 kreeg daar nog een krat monster bovenop!

Davy Sanders, Dave Coekaerts, Steve Maginet, Patrick van den Bossche, Rik Pijnen, Dennis van Hul, Bjorn de Schuyter, Michael Herman, Christophe Ronse en Lore Boghaert vervolledigden de top 20 en kregen een aandenken. (Evo racerpack, waardebon 25€, petje astar, en luchtfilters).

Meer informatie over de Online en Live Quiz 2011 volgt nog!