MX World

22/03/2011 18:29 - geplaatst door Marcel Dirks

De motoren van Jasper Schutten en Stefan Bayens branden vorig seizoen tijdens de nationale cross in Lochem helemaal op en de twee rijders kwamen zonder materiaal te zitten. Enkele symphatisanten zetten ondertussen een veiling op poten waar je heel wat mooie spullen kan kopen van bekende rijders. Kijk snel op www.motocrossforum.nl en biedt mee tot vrijdagavond aanstaande.

Vorige week raakten bekend dat er een veiling werd gehouden voor Jasper Schutten en Stefan Bayens, wiens motoren volledig afbranden bij de Nationale motocross in Lochem. Inmiddels is bekend geworden dat Schutten een nieuwe motor heeft gekregen van zijn sponsor en dealer, waar wij natuurlijk erg blij mee zijn! Blijkbaar heeft het toch wat los gemaakt onder de mensen en is Jasper geholpen en kan hij het seizoen afmaken! Voor Stefan geldt dit echter niet. Hij heeft wel een (oudere) motor tot zijn beschikking gekregen van zijn dealer, maar dit is maar een tijdelijke oplossing. Daarom hebben we besloten om de veiling gewoon door te laten gaan en de opbrengst volledig naar Stefan Bayens te laten gaan, zodat we met zijn allen een bijdrage kunnen leveren aan een nieuwe motor en hij mee kan blijven strijden om de Nationale titel MX2. Gelukkig kregen we in Gemert veel positieve reacties en hebben veel rijders spullen gedoneerd en gesigneerd. Zo zal men kunnen bieden op de officiele, nieuwste wedstrijdshirts van onder meer Marc de Reuver, Erik Eggens, wereldkampioen Antonio Cairoli en vele andere rijders, veelal gesigneerd. Daarnaast zijn er BO Motor Oil pakketten, nummerschilden, brillen en meer. Dus biedt allemaal mee en help Stefan Bayens het seizoen door! Dinsdagavond 15 maart aanstaande zullen de eerste veilingstukken online geplaatst worden op www.motocrossforum.nl/ De einddatum voor de veiling is gesteld op vrijdag 25 MAART om 21.00 uur! Mochten er nog mensen of bedrijven zijn die spullen ter beschikking willen stellen voor de veiling dan kunnen ze contact opnemen met Sjoerd Schippers via sjoerdschippers@hotmail.com of op GSM 06-14 950 880.