MX World

11/03/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Deze zondag om middernacht starten de Australische Motorcross Nationals. Het Australische outdoor kampioenschap is een van de weinige kampioenschapen die geen last lijken te hebben van de economische crisis. Daardoor trekken ze een prachtig en diep veld aan, bestaande uit piloten die in het Amerikaanse of Wereldkampioenschap geen kans meer krijgen door diverse redenen. Klik op Thor voor meer.

Hun toppiloten luisteren dus naar namen die bij iedere motorcross liefhebber ook wel een belletje doen rinkelen. In de MX1 klasse hun ‘Openklasse’ hebben ze; Billy Mackenzie, Jay Marmont, Ryan Marmont, Cheyne Boyd, Josh Coppins, Craig Anderson, Dean Ferris, Daniel Reardon en Cody Cooper. Maar hun MX2 klasse hoeft heus niet onder te doen met opvallendste namen; Phil Nicoletti, Daniel McCoy, Cody Mackie en de gebroeders, Jake & Matt Moss.
Al deze toppers zullen 9 ronden lang, Australië rond vechten voor de titel van Australisch Motorcross kampioen. En wij zullen u op de hoogte houden over de resultaten want wij duimen voor een de sympathieke “Lizard” Interviews door onze collega’s van MotoOnline.com.au


2011 Rockstar Energy Drink MX Nationals Round 1 Broadford Pre Race Show MotoOnline.com.au 2011 MX Nationals Rd1 Broadford Pre-Show from MotoOnline.com.au on Vimeo.   Foto's: Suzuki Australia.