MX World

21/12/2018 16:23 - geplaatst door Stingray

In een berichtje liet Tim Mathys ons weten dat Standing Construct KTM volgend jaar aan de start zal staan op Dunlop rubbers. Het team kiest voor de Dunlop Geomax.

Zo komen Max Anstie, Glenn Coldenhoff en Ivo Monticelli letterlijk en figuurlijk goed beslagen in de arena's van het MXGP-debat. Een prima aanvulling voor de KTM motoren die overigens ook KTM Factory steun krijgen op technisch vlak.

Tim Mathys: "We zijn best heel blij met de stap naar Dunlop voor onze MXGP-motoren. Na zeer uitgebreide testen zijn onze rijders overtuigd van het potentieel van de Dunlop Geomax. Dat heft ons overtuigd om een langdurig partnership aan te gaan met Dunlop."

Wim Van Achter, Motorsport Managert Dunlop Motorcycle Europe: “Standing Construct KTM is het tweede team dat voor 2019 op Dunlop Geomax zal gaan rijden. Ze hebben de kans gehad om banden van verschillende fabrikanten te testen. Hun beslissing bewijst he succes van ons ononderbroken ontwikkelingsprogramma van de laatste jaren. Waarbij Dunlop zijn MXGP-gamma volledig heeft vernieuwd."