MX World

28/02/2019 18:43 - geplaatst door Stingray

En nog wel op de social media. Beklijvend toch wel, maar het verheugt ons dat Kevin nog altijd verliefd is op  het spelletje dat motorcross heet. Wij ook nog trouwens.

Kevin Strijbos: "Dit is het eerste weekeinde in mijn carrière dat ik niet aan de start van een GP zal staan. Zelfs het feit dat ik nog steeds geblesseerd ben en dat ik niet van plan was om overzeese wedstrijden te rijden, het breekt mijn hart. Het doet pijn! Ik ben er 19 jaar op een rij klaar voor geweest. Ik mis nog altijd de nervositeit om de baan op te gaan en je uiterste best te doen. Motorcross was en is nog steeds mijn leven. Zelf met mijn leeftijd heb ik nog altijd de passie om te rijden en te  trainen. Daarom hoop ik om snel weer fit te zijn. Het herstel verloopt langzaam. Maar ik kan bij na niet wachten om een been over het zadel van de Yamaha te gooien. Dat zal over ongeveer 4 weken zijn. Ik dank iedereen die me steunt in deze dagen.

Credits: JWR Yamaha.