MX World

06/05/2019 11:21 - geplaatst door Stingray

Drukke week voor AMPL die zondag neer streken in Haid. In de MX1 ging de eerste reeks naar Jordan Hebette (start-finish), voor Jerome Martiny, Jeremy Renkens en William Devillet. Die zet er in de tweede reeks niet bij. Martiny echter wel. Hij wed even tot de orde ge roepen door de slecht gestartte Hebette. Nam terug de leiding en bleef in de sprint voor op Jordan. Zo wed hij eindwinnaar. David Foguenne werd derde in de slotreeks, maar moest het brons afstaan aan Renkens.

Met twee identieke uitslagen was de MX2 snel uitgerekend. Hebette won beide reeksen telkens voor Benjamin Doneux en Martiny. he enige passeermanoeuvre was dat van Doneux op Martiny, halfweg de tweede reeks.

Foto: FB Hebette, die een dik weekeinde afleverde met drie keer reekswinst.