MX World

06/05/2019 11:34 - geplaatst door Stingray

Uit de lapcharts van Speedhive kunnen we niet echte nuttige info puren wegens aan aantal niet of slecht werkende transponders die er een kluwen van maken. Ken De Dycker won op de prachtige omloop de eerste reeks met krap 3 seconden voorsprong op Robin Bakens en iets meer op Wietse Brackman en David Segers. Eerste kwartliter Jurgen Wybo werd vijfde. Hij zou deze klasse ook winnen door als eerste kwartliter binnen te lopen in de slotreeks. Eveneens op een vijfde plaats. Die slotreeks werd overigens gewonnen door Brackman, nadat hij duelleerde met Segers. David werd in de spurt geklopt door De Dycker, met minimaal verschil. Voldoende om Ken toch de bloemen te gunnen voor Brackman en Bakens.

Foto FB Robin Bakens, die mooi derde wed in de einstand in Herzele.