MX World

14/05/2019 08:39 - geplaatst door Stingray

We ontvingen volgend berichtje van UMC-voorzitter Jef Leysen. Het handelt over de Meet & Greet die zaterdag 18 mei zal georganiseerd worden op het circuit Breugelhut in Lille.

"Beste, onze motorcross is een sport welke al een hele tijd onder vuur ligt.
We ondervinden dat de instroom van nieuwe piloten in onze sport verminderd en alsmaar moeilijker wordt.
UMC Vlaanderen geeft samen met KTM/Husqvarna de handen in mekaar geslagen om nieuwe jeugd aan te trekken.
Daarvoor is een idee uitgewerkt waarbij kinderen die nog nooit met een motor gereden hebben de kans krijgen hiervan te proeven. Deze Meet and Greet dagen worden georganiseerd bij AMC Genk, MC Lille, VMCF (Humbeek) en JMS/VLM in Retie."

Lees vervolg onder Thor.

Voor de volledigheid: de Meet & Greet voor zaterdag 18 mei is volledig volzet. Jongeren die nog willen instappen moeten kiezen voor de volgende data in Humbeek of Retie.

Om dit evenement georganiseerd en veilig te laten verlopen zijn we verplicht de nodige plaats te voorzien. We hebben daarom besloten om op zaterdag 18 mei de volledige parking 1 (zie foto)ter hoogte van het crossterrein vrij te houden vanaf s’morgens tot 17h s’avonds. 

De deelnemers voor de Meet & Greet parkeren op parking 4 (zie foto) en bieden zich aan bij de KTM/Husqvarna tent beneden aan de kantine.

De grote omloop is gewoon open voor de vrije training. Het kleine parcours achteraan is voorbehouden aan de Meet & Greet. et dag.

De piloten die vrij wensen te trainen parkeren zich op parking 2 en 3 (zie foto)"