MX World

05/08/2019 12:30 - geplaatst door Stingray

Sorry, we zijn niet bovenmenselijk, maar een gewoon en redelijk oud schepsel. Dat maakt dat de intensiteit van de 'Heavy Duty' MXGP er toch stevig  heeft in gehakt. Gisteravond vonden we geen gram zin/energie meer om alles online te krijgen. We chill-den dan maar tot middernacht, eigenlijk tot de tent waar we terrasten dicht ging. Ook vandaag wil het (nog) niet lukken en zijn er nog een paar echte - dus non MX-zaken - zaken die moeten afgehandeld worden. Om U toch niet op uw honger te laten zitten brengen we u het beeldrelaas van iemand die niet eens aan een hesje voor het middenveld raakte. Maar desalniettemin er in slaagde om vanaf de pulbiekstribune een (h)eerlijke galerij  te realiseren. 

Dank U Kabouter Trek!

Het is DEZE LINK waar u op moet klikken.