MX World

02/09/2019 09:47 - geplaatst door Stingray

In de eerste reeks gaf niemand een cent voor de kansen van David Segers. die was pas als zesde gestart. Maar gaandeweg raapten hij en Mattis Meersschout de vroege vluchters op. Voor Meersschout strandde de achtervolging op de vierde plaats; Maar Segers knalde zich voorbij Greg Demeulemeester, Jorne Tytgat en Torpjurn Van Hoe. Om in de allerlaatste meters ook nog eens leider Jurgen Wybo een draai om de oren te geven.

Segers ging er voor in de tweede reeks. Maar hij kreeg gezelschap. Van Meersschout. En die ging er voor, allebei overigens. Het is een feit dat op de finish niemand een winnaar durfde/kon aan duiden. Enkel de digitale tijdswaarnemening kon dat, maar wel met het kleinste verschil ter wereld: 1/1000 van een seconde, in het voordeel van Meerschout. Segers werd wel eindwinaar. Voor Mattis. Als derde kregen we Tytgat voor Kevin Fors en Van Hoe.

Podium Zegelsem, credits FB Segers.