MX World

02/09/2019 09:49 - geplaatst door Stingray

In de eerste reeks kwam het tot een duel tussen Lucas Adam en Jordan Hebette die al vroeg Jerome Martiny en Arnaud Renard was gepasseerd. Maar Hebette viel uit en dat bezorgde Martiny het zilver voor Renard. In de tweede reeks lag de reeks- en eindstand al vast toen Adam en Martiny er van door gingen. en dit keer bracht Renard de beste achtervolging.

In de 500 cc raakten Ludovic Brevers en Martiny  van bij de start p de beste plaatsen. David Foguenne was ook mee, maar kreeg Renard over zich heen. Foguenne zou evenwel revanche nemen en toch derde worden. Dat zou lonen, zoals bleek in de tweede reeks. Daarin ging Renard leiden maar in de derde ronde moest hij Foguenne, Martiny en Brevers laten gaan. Dat Foguenne maar 5 seconden weg reed van zijn achtervolgers deerde hem niet.. De slotreeks bracht voor hem ook de eindzege.

Foto: Lucas Adam FB.