MX World

05/09/2019 08:37 - geplaatst door Stingray

Op zondag 8 september kunnen motorsport liefhebbers hun hart weer ophalen op Cicuit de Herselse bossen in Lierop. Hier zal op de strijd worden gestreden om het KNMV ONK Motocross kampioenschap.

Het ONK is het kleine broertje van de Dutch Masters of Motocross waar de absolute toppers achter de starthekken verschijnen. De ONK-formule richt zich op de snelle mannen (en vrouwen) die net achter de GP-toppers komen. We zien dan ook veel jeugdig talent aan de start en dat staat garant voor mooie en spectaculaire wedstrijden met vele Internationale deelnemers die op deze ONK’s afkomen. Met name bij de 85cc en 125cc is het een samenkomst van jonge aanstormende talenten uit heel Europa. Deze zoeken elkaar op in de sterke ONK-formule.
Dus noteer deze wijdstrijd alvast in uw motorsportagenda en heel graag tot ziens in het zware Lieropse zand op zondag 8 september a.s.

Meer info onder Thor!

Toegangsprijzen ONK Motocross: de toegangsprijzen zijn t/m 12 jaar gratis en vanaf 13 jaar €5,00.
In Lierop zullen de klassen 85-125-250-500cc achter het starthek verschijnen. De laatste wedstrijden om het ONK-kampioenschap werden in Gemert verreden. Lijstaanvoerders van de ONK tussenstand zijn momenteel:
85cc #172 Cas Valk
125cc #42 Kjell Verbruggen
250cc #184 James Carpenter
500cc # 107 Lars van Berkel

Locatie circuit de Herselse bossen: Het circuit is te vinden aan de Kerkenhuis 5, 5715 BP Lierop.
Alle info op DEZE website.