MX World

08/09/2019 19:03 - geplaatst door Stingray

Het duo Keuben-Snel won in Kersbeek alle drie de reeksen en waren bijgevolg de beste van 24 zijspannen die er de start namen. Met een derde, vijfde en tweede plaats ging het zilver naar Corthouts-Maas, die zo uit de greep bleven van Mulders-van de Wiel. Goeyvaerts-Martens werden vierde voor Prümmer-Tobias.

Nog Belgen in de top tien waren Steegmans-Steegmans op zeven en Gommeren-Meeus op negen.

Keuben neemt de leiding over van Mulder, met Osbaldiston-Cooper op drie. Steegmans is beste Belg op de vierde plaats. Er worden nog twee proeven gereden, in Kleihau en in Oss.

In de gemengde Interklassse ging de zege naar Dennis Wagemans; die won de eerste reeks voor Jasper van der Mieren en Mark Boot. De Zeeuw won de slotreeks voor Wagemans, die zo totaalwinnaar werd. Boot werd tweede maar wint de MX2.

Foto: podium Kersbeek, credits smx team Keuben.