MX World

21/10/2019 08:13 - geplaatst door Stingray

Mooi van Jago Geerts dat hij ook zijn verhaal  laat klinken na het seizoen. We troffen dit mooie bericht aan op zijn FB-pagina:

"Hallo fans, na de Motocross of Nations heeft de tijd voor mij niet stilgestaan. Het einde van de wedstrijd in Assen was voor Yamaha en het Kemea Team het signaal om alle radarwerk in beweging te zetten met het oog op het motorcross seizoen van 2020. Welk ondertussen met rasse schreden naderbij komt. Het weekend van 28-29 februari en 1 maart valt het starthek voor een nieuw wereldkampioenschap voor de eerste maal in het Verenigd Koninkrijk, meer bepaald op het uitgestrekte circuit van Matterley Basin, Winchester."

"Ik heb al enkele testen met nieuwe materialen achter de rug. De nieuwe producten en vooruitstrevende materialen die door de test zijn geraakt, gaan jullie dan ook terugzien op mijn nieuwe Yamaha MX 2 Factory motoren van 2020. Na alle testwerk zijn er aan de vergadertafel bij Yamaha Europe belangrijke beslissingen genomen die mij als rijder volgend jaar ten goede gaan komen. Van 21 tot en met 26 oktober neem ik een korte vakantie in het zonnige Tenerife. Een welverdiende vakantie na een slopend 2019 seizoen.
Tot snel met meer nieuws"