MX World

21/10/2019 08:27 - geplaatst door Stingray

Het komende weekeinde telt slechts één reguliere competitiewedstrijd, namelijk van de MON die in Meijel het 24MXNK en de No Fear Cup afsluiten. De rest zijn buitenbeentjes. In België is er geen activitieit. De 2- en 3-uurs wedstrijden van Axel komen nog het dichtste in de buurt.

De kalender onder Thor.

26 oktober KNMV: Lemmer Strandcross                                                                                                                                                                                                                                                     26oktober KNMV: Eemmer-Compascuum, Den Dam, Dongen, Albergen, clubcrossen                                                                                                                                                                     26 & oktober FFM: Loon-Plage, tweede wedstrijd CCS.
27 oktober KNMV: Axel, 2- en 3-uurs wedstrijd. Heerde, De Ccksdorp, Albergen, clubcrossen.
27 oktober MON: Meijel
27 oktober MON: Dongen, jeugd.
27 oktober MON Handel Off-Road