MX World

03/01/2020 19:56 - geplaatst door Stingray

De social media gonsden afgelopen uren van de berichten over Stefan Everts, onze tienvoudige wereldkampioen. Niet over zijn carrière maar over zijn gezondheid. Het zou gaan over een groot artikel in De Morgen. Niet iedereen heeft de kans om die krant te raadplegen, maar als verslaggever beschikken wij over een tool waarbij we alle kranten kunnen lezen. Het betreft een artikel in De Morgen van 2 januari 2020. Ik heb het stuk kunnen lezen, en eerlijk, je wordt er stil van. En ik herinner me meteen onze laatste  - heel korte - babbel met Stefan. Daar liet hij zich ontvallen dat hij zo graag met de motor wilde rijden.

Omwille van copyright kunnen we het stuk niet publiceren, maar wie echt in het wel en wee van Stefan en zijn familie geïnteresseerd is: ga onmiddellijk De Morgen van 2 januari 2020 bij bestellen als het kan.

Stefan, die rit op de motor komt er. MOET er komen!

Credits: FB Everts Full.