MX World

13/01/2020 11:29 - geplaatst door Stingray

Het staat vast dat Kevin Strijbos straks weer achter het starthekken zal staan; Blijkbaar zijn er rond zijn persoon rare dingen verteld - niet tegen ons in elk geval. Dat noopte Strijbos tot een bericht op FB, vrij vertaald:

"Gisteren (zaterdag 11 januari) is bevestigd dat ik de ADAC MX Masters ga rijden voor Johannes Bikes. Ik kijk er naar uit om de starten in Duitsland. Dit is een zaak tussen Johannes Bikes en mezelf. Suzuki Duitsland is hier niet bij betrokken. Iets wat sommige mensen menen te denken. Ik zal rijden met behoud van de sponsors van het WK MXGP. Momenteel ben ik erg druk om alles op orde te krijgen voor het nieuwe seizoen. Aan de andere kant wenkt  nu een nieuwe uitdaging voor mezelf. Laat ons dus maar verder werken om aan de beste vorm te geraken tegen de start van het WK MXGP. Ik wil nu alle sponsoren en mensen die me hierbij helpen bedankten, vooral ook voor hun geloof in mij. zonder hen was dit niet mogelijk. En voor de haterzzzz……."