MX World

09/02/2020 16:38 - geplaatst door Stingray

Hawkstone Park is begonnen met een 'Belze' overwinning. In de 125cc-klasse deelden Liam Everts en Joël Rizzi de reekszege's, maar die van Liam was de laatste en beslissende. De achtervolging van Everts III kwam op gang op de vijfde plaats en leidde over Bobby Bruce, Radec Vetrovski en Camden McLellan naar de tweede plaats, op 2 seconden van de winnaar. Bruce, Rizzi en Scott Smulders bleven ook in de tweede start voor op Everts. Maar Liam zette al heel vlug orde op zaken. Maar echt weg rijden van Rizzi/Smulders lukte niet en was ook niet nodig. Everts op een, en hij was niet de enige Belg die zich liet opmerken. Jens Walvoort was in de eerste reeks vierde geworden. Maar we vinden hem nergens terug in de slotreeks. Ook Junior Bal, 18de in reeks 1 vinden we niet meer terug voor de slotmanche.

Hebben we Everts II ook niet eens zo zien uithalen op een verzopen baan ergens in Engeland, heel wat jaren geleden?