MX World

25/02/2020 08:57 - geplaatst door Stingray

De spoeling wordt heel dun in Vlaanderen en Nederland. Op woensdag moeten Tessenderlo, Oss en Sint-Isidorushoeve al de handdoek in de waterplas gooien....

Ik had een andere titel willen nemen, maar kijk, we zijn en blijven een positieve website Het leven en de maatschappij is al zuur genoeg om daar in de cross nog eens een schep boven op te doen. We gaan er van uit dat het ooit zal beter weer worden en we duimen voor alle inrichters. Of toch een negatief punt. Vandaag werd ik gebeld door iemand die  veel reacties had gekregen van piloten die begonnen te zeuren en te zagen over een bepaalde organisatie en dan over een bepaalde bond en dan uiteindelijk ook over het feit dat hun lief hem niet meer zo graag zag.  Die meneer zegde mij dat hij aan de klagers had gezegd van zelf maar eens een clupje te stichten, zelf maar eens op zoek te gaan achter een geschikt terrein. Zelf dat terrein maar eens te huren en zelf maar eens een cross te geven. Maar zelfs dat schenen ze niet te snappen. Dat het cross is omdat andere mensen zich daarvoor dubbel of nog meer plooien. Maar ja, net zoals in het voetbal staan hier ook de beste stuurlui ergens aan de wal zeker. Ik vraag respect voor IEDERE organisator van eender welke bond. En schiet mij nu ook maar af op FB of het gratuit medium van uw keuze. En begin nu maandagavond al maar gaan berichten rond te sturen dat die of gene cross niet doorgaat, dat het er zoooooo…. slecht bij ligt. Zonder natuurlijk te weten hoe het echt zit, vanzelfsprekend. Denken jullie echt dat daar iemand mee geholpen wordt? Ik heb gezegd!

De kalender dus.

We gaan niet meer alle kalenders uitspitten zoals die van de SX of een wedstrijd in Cyprus of zo. Nee, we brengen wat aanvaardbaar is, of van groot belang.

29-02-2020 en 01-03-2020: Matterley Basin - Openingswedstrijd WK Motorcross met toegeveogde wedstrijden WK Dames en EMX125.

29-02-2020 en 01-03-2020: AFGELAST - VLM Tessenderlo - Omloop van de Oosterbergen. Organisatie KMC Loonse en het RW MX Team.

29-02-2020: Axel - Clubwedstrijd.

01-03-2020: AFGELAST - Sint Isidorushoeve - ONK zijspannen en Quads.

01-03-2020: AFGELAST - Oss - ONK solo.

Volledigheidshalve enkele recente foto's van de Oosterbergen in Tessenderlo.