MX World

06/03/2020 14:03 - geplaatst door Stingray

Het zijn vooral de piloten zelf die deze week - tenminste voor deze en volgende week - voor een kentering hebben gezorgd in de media wereld. Door wedstrijden te winnen. Want voor crossers is een rentree na zoveel jaren afwezigheid of een 17de plaats ergens ter wereld niet voldoende om opgevoerd te worden. De zege van Jago Geerts in de MX2-klasse en die van Liam Everts in de EMX125 ondersteund door de oproep naar de media, onder andere door MXWORLD en de crossliefhebbes in de social media kent resultaat. 

Vandaag een pagina grote reportage over Liam in HLN. Ik zal ze morgen plaatsenen. En vooral  Jago Geerts kon ook behoorlijk positief nieuws melden op zijn FB-pagina. 

Credits: MXJuly.

Lees verder onder Thor!

Dit postte Jago :

REGIONALE EN NATIONALE TELEVISIE AANDACHT

De overwinningen van Liam Everts in EMX125 en mezelf in de Grand Prix MX2 van Matterley Basin, Groot Brittannië hebben heel wat los gemaakt in medialand.

Tijdens de wedstrijden in Valkenswaard gaan er verschillende televisie camera’s ons beiden volgen voor hun uitzendingen op zondag.

RTV is een Belgisch regionaal televisiestation dat uitzendingen verzorgt voor de bevolking van de Antwerpse Kempen (waar ik woon) en de regio Mechelen. De beelden die RTV zal draaien worden uitgezonden in het programma SPORT OP ZONDAG.

RTBF is de Franstalige publieke omroep in België. Journalist Gerald Wery zal voor het sportprogramma LE WEEK-END SPORTIF een reportage maken van Liam en mezelf.

VRT is de Vlaamse publieke omroep in België. Deze nationale zender die al voor de eerste Grand Prix een prachtige reportage maakte over Marnicq en mezelf, gaat een reportage maken die in het programma SPORTWEEKEND zal getoond worden.

Bedankt aan alle media die aandacht geven aan mijn sport.

Nee Jago, jij bedankt door je grootse prestatie. Ze (de media) kunnen er niet meer buiten.