MX World

11/03/2020 10:10 - geplaatst door Stingray

In ons enorm veel gelezen editoriaal (ook -tig maal gedeeld via FB) adviseerden wij om pro-actief te reageren naar kranten, TV en alle denkbare media om de cross meer in de actualiteit te krijgen. Zelf heb ik bij Telenet Play Sport vernomen dat ze dit jaar geen rechten hebnen  op de MX2. Misschien volgend jaar, wie weet? Ondertussen toonde een mx-liefhebber hoe het moet, en de reactie daarop.

Hij schreef aan de VRT: "Prachtige reportage over de Evertsen in sportweekend . Hopelijk mag deze (in het nauw gedreven ) sport waarin Vlaanderen jarenlang op wereldniveau presteerde terug meer aan bod komen."

Het antwoord van de VRT: "Beste XXX. Bedankt voor uw belangstelling voor VRT. We vinden het fijn dat u genoten heeft van de reportage over de familie Everts. We geven het met veel plezier door aan de collega's van Sporza. Via deze link kan u ook de reportage in Het Journaal terugvinden over Jago Geerts: https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/het-journaal/2020/het-journaal-het-journaal-19u-20200226/. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn geweest en wensen u nog veel luister- en kijkplezier met ons aanbod."

Aan de andere kant: mijn mail naar Sporza blijft tot op heden nog onbeantwoord.