MX World

22/04/2020 16:04 - geplaatst door Stingray

Na zijn zege in de EMX125 in Matterley Basin en na zijn top tien resultaat in de EMX250 wedstijd in Valkenswaard, stopte plotseling de aarde met draaien. De corona pandemie stortte de maatschappij in onzekerheid. Harde beslissingen werden genomen, landen gingen in lockdown, wedstrijden werden afgelast of uitgesteld. Dit alles om onze gezondheid veilig te stellen. Ook Liam schikt zich naar de situatie maar heeft toch een boodschap voor zijn fans. Hij drukt vooral zijn wens uit dat U allemaal veilig en gezond bent. Vooral omdat we niet weten wanneer dit verhaal eindigt neemt hij U mee naar zijn ervaringen.

Lees er over onder Thor.

Liam Everts: In deze rare en onzekere periode probeer ik fit en gezond te blijven. Dat probeer ik via fysieke oefeningen thuis, gaan lopen of fietsen of mezelf onledig houden met de trailbike of KTM Freeride. Want ik ken dezelfde problemen als de meeste mensen.  Sommige zaken zijn afgelast, andere 'on hold' geplaats. Ik moet mezelf dus een nieuw dagelijks ritme wennen."

"Niet dat dit me veel problemen oplevert, maar het is onaangenaam. Na de twee eerste GP's zat ik in een leuke flow en wist ik perfect wat te doen elke dag. Wat ik echt mis is het feit dat ik nu niet naar de baan kan op vrijdag, om mezelf voor te bereiden op een leuk weekeinde".

Nu vele landen (Duitsland, België, Nederland.....) massa evenementen verboden hebben tot eind augustus is het niet duidelijk wanneer Liam terug in actie mag komen.

Liam Everts: “Aan de andere kant probeer ik ook wel te genieten van de vrije tijd. Normaal vloeit het ene seizoen over in het volgende, maar nu hebben we eigenlijk wat tijd voor onszelf. Ik mag bijvoorbeeld heel graag tekenen. Je kan hier het resultaat van zien in onze nieuwe webshop. Alle prints op de T-shirts zijn van mezelf".

Iedereen die een, door Liam Everts ontworpen shirt, of een van de andere verbazingwekkende merchandise koop, kan een compleet Yoko Europe MX pak winnen. En niet alleen dat! Je kan ook de outfit winnen, waarin Liam zijn eerste EMX125 cc GP won in Matterley Basin. "Wanneer we de eerste 100 orders binnen hebben, loten we daaruit een gelukkige klant die dit unieke stuk sportsmemorabilia kan winnen".