MX World

24/05/2020 18:04 - geplaatst door Stingray

We hadden spijt toen we vorig seizoen moesten publiceren dat Max Anstie de plas over zou gaan. Hij zou met het startnummer 103 (nummers zijn bij de AMA niet vrij te kiezen) in de voetsporen van vader Merv stappen en het proberen te maken in Amerika. Helaas, in december ging het mis en liep Max een zware hiel/kuitblessure op waaraan hij moest geopereerd worden. Gelukkig voor Anstie - nu ja, da's er over eerlijk gezegd - werd het seizoen ook  onderbroken. Nu schijnt er licht aan het eind van de tunnel. Klik op Thor voor meer...

Zowel voor het hervatten van de SX en straks de Nationals, maar ook voor Anstie zelf. Op 2 april toen Corona ook in de VS landde, begon Max met fietsen. En nu bereikte ons het bericht dat hij einde april terug op de motor zat.

Gisteren stuurde hij volgend bericht de wereld in:

Anstie: "Blij dat ik terug kan beginnen werken op een gewoon circuit na zoveel maanden. Er is nog heel wat werk te doen voor het Amerikaanse motorcross kampioenschap dat begint in juli.  Ik moet nog wel voorzichtig zijn bij het springen. Ik kan nog niet trainen en voor de volle 100 procent gaan op dit ogenblik. Maar het gaat met iedere dag wat beter."