MX World

25/05/2020 10:43 - geplaatst door Stingray

Dit berichtje van Gilbert Bruynooghe ( opgelet, bekend bij de lezers van Aspe, die ook van motorcross houden) verdient ook een beetje aandacht vinden we.

Geachte motorsporters, 

Dertig jaar geleden heb ik een databank opgestart met alle uitslagen over motorsportwedstrijden dit zowel van motorcross, snelheid, trial ,enduro e.a. vanaf 1925. Uitslagen van wedstrijden uit alle federaties, eindstanden van Belgische kampioenschappen en wereldkampioenschappen en palmaressen van piloten kunnen worden opgevraagd. Eveneens alle uitslagen van GPs. Een enige gelegenheid voor ex-piloten en hun aanhang om eens terug te blikken in de tijd van toen. 

Contact: Gilbert Bruynooghe, Tijl Uilenspiegelstraat 50 te 8000 Brugge, GSM 0486717046 en e-mail gilbert.bruynooghe@skynet.be