MX World

29/05/2020 10:17 - geplaatst door Stingray

De kleurwedstrijd rond Jago Geerts trekt veel jeugdige belangstelling. Internationaal zelfs, met vandaag winnaars uit Frnakrijk, Italë en finland.

Jago Geerts: "Hey guys. Hier enkele prachtige tekeningen van nieuwe prijswinnaars".

Will Bolting (4) – België - (Yamaha Racing mini backpack)
Pot Tiemen (5) – België - (3Action water bottle)                                                                                                                                                                                             Tuur Jansen (5) – België - (ProGrip kids goggle)
Malvin Urbanczyk (6) – Frankrijk - (Twin Air Racing cap)                                                                                                                                                                    Gregorio Macchieraldo (6) – Italië – (Leatt laptop/tablet protection bag)                                                                                                                                               Liam Six (9) – België - (Leatt Racing cap + Leatt sticker set)                                                                                                                                                                     Lyana Chlum (10) – België - (Twin Air beanie)                                                                                                                                                                                                      Topjas Kohtto (13) – Finland – (Yamaha Racing backpack)

"Ik verstuur alle prijzen per Post. Hou je postbode dus goed in de gaten. De volgende dagen worden nog meer winnaars bekend gemaakt".

Photographic Art – Jago Geerts Media.

Een greep uit de bekroonde tekeningen en prijzen onder Thor.