MX World

30/05/2020 18:16 - geplaatst door Stingray

Jago Geerts:”Hey guys. Wat ben ik verrast door zoveel mooie knutselwerken. Hierbij het harde werk van de prijswinnaars. Ik ben werkelijk onder de indruk. Ik verstuur alle prijzen per Post. Hou je postbode dus goed in de gaten! De volgende dagen worden nog meer winnaars bekend gemaakt”!

Tijl & Wout Moonen (5 & 8) – België – (2 x Leatt Racing hat + 2 x Leatt stickersets)                                                                                                                         

Yaro Kuemen (8) – België - (3Action water bottle & Leatt laptop/tablet protection)                                                                                                                           

Rune Strackx (10) – België - (ProGrip kids goggle)

Brent van de Walle (11) – België – (Yamaha Racing Beach towel)

Kyara van der Cruijsen (11) – Nederland – (Yamaha Racing water bottle)                                                                                                                                               

Rani Gillard (13) – België - (Yamaha Racing backpack)

Photographic Art - Jago Geerts Media

Tekeningen en prijzen onder Thor.