MX World

07/06/2020 20:05 - geplaatst door Stingray

We keken er zo weer naar uit, naar de tiende editie van de Dutch Supercross in Zuidbroek. Al die jaren dat wer er aan mochten mee werken groeide het lange weekeinde, met als gevolg een paar keer bordjes "uitverkocht" op de zaterdag. Helaas corona slaat ook hier toe en is de de Stichting Motorpsport Noord Nederland genoopt tot het annuleren van de editie 2020. 

In elk geval hebben ze nu ruim tijd om de herkansing op 5, 6 en 7 november 2021 voor te bereiden. Lees het persbericht onder Thor.

Beste sponsoren, teams en motorcross liefhebbers: "Begin mei stuurden we jullie het bericht dat we ons evenement nog niet gingen af lasten. In de tussentijd hebben we met elkaar diverse scenario’s besproken. van alles bedacht. De anderhalve meter maatregel, hoe gaan wij hier mee om. Maar het is eigenlijk heel simpel: dat kan bij ons niet… Komt bij dat het financiële risico om een goed evenement te organiseren erg groot is. Wat we in ons besluit ook hebben meegenomen is dat de Nederlandse regering nog geen duidelijkheid heeft gegeven of er na 1 september weer evenementen georganiseerd kunnen worden. Daarom hebben wij als bestuur unaniem besloten om dit jaar geen Supercross te organiseren. We hebben de afgelopen 10 jaar onze stinkende best gedaan om een goed evenement te organiseren en dat is gelukt! Daar zijn we super trots op! We willen dit niet op het spel zetten".

"Hopelijk zien we elkaar weer 5,6,7 november 2021 bij de 10e editie van de Dutch Supercross in de Eurohal te Zuidbroek".

Vriendelijke groet,
Bestuur Dutch Supercross