MX World

13/06/2020 19:08 - geplaatst door Stingray

Nog een paar nachtjes slapen voor onze Belgische MX-vrienden voordat ze weer de grens over mogen om te komen trainen. We hebben jullie gemist hoor.
De Nederlandse rijders zijn al gewend aan de bijzondere "corona" regeltjes, maar we willen toch nog even alles op een rijtje zetten, zodat iedereen weet hoe we het gaan doen.

Lees verder onder Thor!


Door je aan dit protocol te houden, is het voor ons als RES vrijwilligers ook leuk om de middag aanwezig te zijn, zonder politie agentje te moeten spelen.
* Vooraf inschrijven: HIER. De aanmelding woensdag moet binnen zijn vóór dinsdag 22 uur. De aanmelding zaterdag moet binnen zijn vóór vrijdag 22 uur.
* 1 rijder en 1 begeleider. Er kunnen verder géén familieleden, toeschouwers, publiek of fotografen worden toegelaten, helaas.
* We werken met vaste aankomsttijden.
- Woensdag blok 1 aankomst tussen 12.30 en 14.00 uur, daarna sluit het hek.
- Woensdag blok 2 aankomst tussen 16.00 en 17.00 uur, daarna sluit het hek. Er kan woensdag tot 20 uur worden getraind.
- Zaterdag aankomst tussen 12.00 en 14.30 uur, daarna sluit het hek. Er kan zaterdag tot 18 uur worden getraind.
* Op woensdag en zaterdag kunnen de 65cc/85cc en beginnende rijders telkens om 13.00 en 14.30 uur, 15 minuten apart in de grote baan rijden.
* Parkeren in een parkeervak.
* Vanaf 19 jaar iedereen 1,5 meter afstand.
* Verder telt (nog steeds) ons corona protocol: https://www.resaxel.nl/nl/overresaxel/reglementenrisicos/
* Kantine en terras zijn gesloten tot tenminste 1 juli.
* Toilet beschikbaar.

Wij vragen u dan ook deze opgelegde regels na te volgen. Helaas zijn we genoodzaakt actie te ondernemen als jij of u zich niet aan dit protocol houdt.
Laat ons SAMEN een mooie tijd ervan maken en hopen dat we deze corona crisis snel te boven komen. #staysafe #stayhealthy

Tot binnenkort.

Met sportieve groet, RES Axel.