MX World

23/06/2020 20:37 - geplaatst door Stingray

Stilaan komt het op gang het crossen. Afgelopen weekeinde won Tim Gajser al een wedstrijd om het Sloveense kampioenschap in Semic. En Jago Geerts wil ook absoluut van de competitie proeven, zo deelt hij mee op FB.

Jago Geerts: "Hey, aanstaande zondag, 28 juni neem ik op het circuit van Dalecin deel aan mijn eerste wedstrijd sinds het ingaan van de lockdown. Ik blijf na het weekend in Tsjechiƫ om te trainen. Precies een week later, op 5 juli neem ik opnieuw deel aan een proef die punten oplevert voor het kampioenschap van Tsjechiƫ. De wedstrijd gaat door in de stad Kaplice. Nu ik de bevestiging heb van de organisaties en mijn team wil ik maar al te graag richting Tsjechiƫ vertrekken."

We meenden ergens gelezen te hebben dat ook Greg Smets de verplaatsing maakt.