MX World

24/06/2020 09:08 - geplaatst door Stingray

In Letland, Slovenië en Tsjechië is men reeds aan crossen toe. Frankrijk gaat volgen. Zo staan er momenteel 3 proeven voor het FK Elite op de agenda. De enige beperking is dat er 5.000 toeschouwers toegelaten zijn, rijders, organisatie en publiek. Castelnau de Levis die zijn openingswedstrijd in maart op een veto van een rgeringsambtenaar zag stuiten organiseert als tweede. De eerste wedstrijd zal gereden worden begin augustus in Magesq (circuit Bud Racing). Dan komt Castelau de Lévis en een dikke maand later de derde wedstrijd in Rauville la Place, tevens de finale van het FK.

Elite Kalender:

August 1-2: Magescq (Landes, nabij ax)

August 15-16: Castelnau de Lévis (Tarn, nabij Albi)

September 19-20: Rauville la Place (Manche, ten zuiden van Valognes)