MX World

27/07/2020 12:51 - geplaatst door Stingray

Het team van Honda Frankrijk SR Motoblouz stond compleet aan de start in Arnhem. Jeremy Van Horebeek werd er vijfde en Valentin Guillod scoorde een achtste plaats en bevestigde hiermee zijn progressie in het zand.

Credits: Mediacross.

Lees verder onder Thor.

Met nog twee weken te gaan voor de (vermoedelijke) heropstart van het WK was het eindelijk nog eens crossen geblazen.  Jeremy Van Horebeek zette een zesde en een vijfde plaats neer, terwijl zijn ploegmaatje Guillod twee keer negende werd. Voor hen een puik resultaat maar ook de crew kreeg nog eens de kans om zich in race-modus te schakelen. Want volgend weekeinde rijden de twee in Magesq voor het Frans kampioenschap Elite.

Dat vertelde ook chef Josse Sallefranque : "dit is een prima voorbereiding voor het team met ook een mooi resultaat er boven op. Onze rijders hebben zeer goed de directieven opgevolgd, want het was een traingswedstrijd en we verwachtten niet dat ze risico's gingen nemen. Maar ik zag een goede start, motoren die in orde zijn. We zijn klaar voor de kampioenschappen."

Ook Jeremy Van Horebeek keek welgemutst terug: "Ik ben tevreden dat we toch weer kunnen rijden in dit tweede deel van het seizoen. Ik ben ook tevreden over mijn rijden. Fysiek heb ik nog enkele werkpunten tegen de MXGP van Letland."

Valentin Guillod: Ik reed twee solide wedstrijden in het Hollandse zand. en je weet dat dit niet mijn  geprefereerde banen zijn. He is leuk om te zien dat het werk van het team loont. Ik heb vertrouwen voor de komende wedstrijden."