MX World

08/09/2020 10:33 - geplaatst door Stingray

Op Red Bud II kon leider Zach Osborne geen reekszege behalen. Die gingen dit keer naar Adam Cianciarulo die in de eerste reeks baas bleef over een zwaar aandringende ploegmaat Eli Tomac. Maar Adam gaf duidelijk aan dat hier van stalorders helemaal geen sprake was. De eerste reeks kende net zo'n boeiend verloop als de MXGP-manche afgelopen zondag in Faenza. Ook hier troepten een zestal rijders samen op een zakdoek, tot in de slotminuten. Marvin Musquin werd derde, Osborne vierde.

Blake Baggett, zesde achter Justin Barcia in de eerste reeks, haalde nu als eerste de finish. Dat deed hij met bijna aan kwart minuut voorsprong op Osborne en dagwinnaar Ciandiarulo. Max Anstie, we blijven hem volgen, kon toch starten en werd twaalfde.

Ook hier foto en film onder Thor.

Credits: teams, Lucas Oil.Alle wedstrijden op Red Bud II: Hier!

Uitslag 450

Stand 450