MX World

26/10/2020 10:23 - geplaatst door Stingray

Toch mixed feelings in het KTM Red Bull kamp. In de MX2 is het na deze week duidelijk dat er al heel wat moet gebeuren op Tom Vialle van de MX2-titel te houden. Ondanks een minder goede prestatie zondag. In de MXGP kwam  het forfait van Jorge Prado keihard binnen. De Spanjaar miste zo een unieke gelegenheid om het verschil op Tim Gajser te verkleinen. Ook voor Antonio Cairoli verliep Lommel III niet zoals verwacht.

Hun quote's en een nette galerij (Ray Archer) onder Thor.

Tony Cairoli: “Een slechte dag vandaag en de twee crashes in de tweede manche hielpen niet. Ik had in de eerste manche niet de snelheid om met de mannen voorop te rijden. Dus niet zo'n bevredigende week in Lommel. We moeten ons herbronnen en met de minste druk naar Italië gaan, genieten van het rijden en dit seizoen op de beste manier eindigen. Ik hoop dat Jorge snel beter wordt. "

Tom Vialle: “Het was een moeilijke dag. Ik voelde me 's ochtends goed op de baan, maar in de eerste manche had ik er op een gegeven moment moeite mee, vooral op de waves. Ik verloor daar tijd. De tweede manche was hetzelfde. Ik kon vandaag geen goede flow vinden, maar voor het kampioenschap was het redelijk goed. Er zijn nog maar drie races te gaan en ik vind Arco leuk. Ik weet niet welke omstandigheden we daar zullen aantreffen, maar het is een harde baan,  eentje waar ik erg van geniet. "