MX World

26/10/2020 10:55 - geplaatst door Stingray

We moeten dringend een info fiche gaan klaar maken over Isak Gifting. Na vier wedstrijden in de EMX deed het Diga  GASGAS team hem over stappen naar de MX2. Een geslaagde move want gisteren werd Gifting tweede in de slotreeks van de MX2.

Enkele foto's (Juan Pablo Acevedo) en quote's onder Thor.

Isak Gifting: “Gewoon geweldig. Weer een geweldige GP en een geweldige afsluiting van de week. Het hebben van een aantal gevechten met de beste jongens in de klas is echt goed geweest voor mijn zelfvertrouwen. Het was jammer dat ik in de eerste race crashte, maar de tweede race was geweldig. Tweede plaats, ik mag niet klagen. Zoals altijd ging ik er vandaag gewoon voor. Vol gas in beide manches en weer een geweldig resultaat. Ik kan niet wachten op volgend weekend in Italië. "

Michael Sandner: “Het was vandaag een heel moeilijke. Drie crashes in beide manches maakten het een heel grote strijd om een ​​goede flow te vinden. Een zware dag, maar ik kijk uit naar Italië en wat hardpack om het jaar sterk af te sluiten. "

Ivo Monticelli: “Het was hard werken vandaag. Lommel is altijd een moeilijke baan en werd verergerd door de regen. Mijn starts waren vandaag niet de beste. Race twee was beter. Ik had een goed gevoel met de motor, maar toen viel ik op de 12e plaats, wat echt teleurstellend was. Over het algemeen ben ik gezond en voel ik me goed op de fiets. Ik moet gewoon vroeg in de race in de strijd zijn en dan kan ik weer in de top 10 staan. "