MX World

29/10/2020 10:43 - geplaatst door Stingray

Herinner u de vierde bocht in Pietramurata. Dat stukje dat onderaan  wel een appendix lijkt. Daar verzamelen al jaren de Sloveense supprters van Tim Gajser. vorig jaar  zagen we daar een beklijvende onknoping,met Gajser als winnaar. Hoe kijkt WK-lerider Gjaser vooruit naar de beslissende week?

Tim Gajser :"Ik kijk er altijd naar uit om naar Trentino te komen, want het is de race die het dichtst bij Slovenië ligt. Ik wordt altijd goed ondersteund. Helaas worden er dit jaar geen fans toegelaten wat erg jammer is. Ik wil iedereen bedanken voor hun steun dit jaar. Het was niet gemakkelijk en we hebben een aantal moeilijke momenten moeten overwinnen. Maar het einde is in zicht en ik had het niet kunnen doen zonder alle positiviteit van zowel mijn team als al mijn supporters over de hele wereld. Zoals altijd ga ik gewoon het weekend in om plezier te hebben, te genieten van het rijden, en als ik dat doe, zullen er goede dingen gebeuren".