MX World

29/10/2020 10:53 - geplaatst door Stingray

Vijf rijders kunnen in theorie nog wereldkampioen.  Twee daarvan staan onder de Moster Energy Yamaha luifel van het Wilvo team. Jeremy Seewer staat derde in de WK-stand op 84 punten van WK-leider Gajser. Maar ook slechts op 10 punten van nummer twee Antonio Cairoli. Gaat Seewer daar zijn race op afstemmen?

Seewer: " Ik vertrok uit Lommel met een goed gevoel. Ik ben goed hersteld en heb Lommel overleefd. Ik ben blij met de komende harde baan. Daar ben ik mee opgegroeid, en voelt voor mij natuurlijk aan. Ik heb al goede herinneringen aan Arco. Ik ga vooral proberen om consistent te zijn. Het is raar. Het is het einde van het seizoen en toch zijn er nog drie GP's te gaan. Ik ga proberens tressvrij te blijven in de challenge om het podium. Liever nog zou ik ook nog een GP willen winnen. Dat zou zot zijn!"