MX World

29/10/2020 20:30 - geplaatst door Stingray

Calvin Vlaanderen lijkt uitgeschakeld voor de resterende drie wedstrijden van het WK MXGP. Hij kwam deze week op training ten val. Hierbij zou hij een ingreep aan de heup hebben ondergaan. Niks ernstig maar voldoende om hem volgende week op non actief te houden. Zo zocht men een oplossing, die er in bestond dat ASA Husqvarna aan zijn rijder Brent Van doninck een vrijbrief gaf om in Arco di Trento uit te komen naast de herstelde Alessandro Lupino. De deal is geldig voor de volgende drie wedstrijden in Italië. Met wat Brent in Lommel liet zien, is hij daar zeker op zijn plaats. 

Brent van Doninck: Ik ben bijzonder opgetogen over deze gelegenheid. Dit is een uitgelezen kans om te tonen tot wat ik in staat ben. De eerste race zal niet zo gemakkelijk zijn, omdat ik moet wennen aan de motor. Mar we zullen ons snel aanpassen."

Foto archief.