MX World

16/03/2021 11:59 - geplaatst door Stingray

De GASGAS TXT RACING en TXT GP trialmodellen, die bekend staan om hun minimale gewicht, gebruiksvriendelijkheid en hoge prestaties, zijn nu wereldwijd verkrijgbaar. Met hun toonaangevende chassis en krachtige, compacte tweetaktmotoren zijn alle acht trialmotoren voor 2022 verder verfijnd en voldoen ze nu aan de Euro 5-norm. Ze lopen schoner en zijn even leuk om mee te rijden. Alle motoren leveren nog steeds soepel, controleerbaar vermogen over het hele toerenbereik... precies zoals de rijders het graag zien!

Lees en kijk verder onder Thor!

GASGAS TXT GP en TXT RACING modellen nu verkrijgbaar bij dealers wereldwijd
Alle motoren leveren soepel, controleerbaar vermogen en voldoen aan Euro 5
High-performance technische platforms zetten de standaard voor alle GASGAS trial bikes
De 2022 TXT RACING en TXT GP trialmodellen zijn met passie en precisie geassembleerd in onze productiefaciliteit in Girona, Spanje. Ze blijven wereldwijd de norm bepalen voor de prestaties van trialmotoren.

Het TXT RACING-gamma behoudt zijn vier klassieke cilinderinhoudsmaten - 300cc, 280cc, 250cc en 125cc. Alle modellen worden aangedreven door onze supercompacte, krachtige tweetaktmotoren, ontworpen om een sterk, koppelrijk vermogen te leveren dat perfect is voor super technische beklimmingen.

Ongeëvenaarde rijeigenschappen zijn gegarandeerd op al onze trialbikes dankzij de soepele en progressieve actie van de toonaangevende vering, die samen met het lichtgewicht stalen frame zorgt voor een nauwkeurige feedback van de rijder en volledige controle. Onze TXT RACING trialbikes zijn ongelooflijk veelzijdig en bieden onbeperkte mogelijkheden dankzij de uitzonderlijke kwalitatieve assemblage, toonaangevende innovaties en pure, competitieve styling en een compacte, minimalistische esthetiek.

Onze TXT GP-motorfietsen zijn gebouwd op hetzelfde beproefde platform en met dezelfde motorinhoud als de TXT RACING-serie. Het zijn wedstrijdklare machines, verfijnd en ontwikkeld voor serieuze deelnemers. Met de beste vering in zijn klasse, een carbonfiber airbox en eersteklas onderdelen zijn de TXT GP-modellen high-spec, high-performance motoren die ervoor zorgen dat het meest technische terrein met gemak kan worden bedwongen. Voor 2022 zorgt een levendige, door GASGAS Factory Racing geïnspireerde look ervoor dat de TXT GP-reeks aan de top van het veld blijft.

Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u terecht bij uw lokale, erkende GASGAS Motorcycle-dealer.