MX World

14/04/2021 18:08 - geplaatst door Stingray

De boni die Cooper Webb en Eli TomacĀ  afgelopen zaterdag uitdiepten is op Atlanta 2 teniet gedaan door Ken Roczen. Roczen en Webb duelleerden zij aan zij om de leiding, maar Roczen haalde het in de eerste ronde. Vervolgens moest Webb in de clinch met Roczen's teamgenoot Chase Sexton, zaterdag voor het eerst top drie. En Sexton won. De kelk was nog niet leeg voor de leider in de stand. Jason Anderson kwam langs. Nadien leek het alsof Webb het duel met Justin Barcia kon winnen, maar dan maakte hij een fout en Eli Tomac profiteerde daarvan.

Webb blijft leider maar Roczen nadert tot op 13 punten. Tomac, zaterdag nog winnaar volgt op 22 punten van Roczen. Barcia lijkt zich te herpakken en blijft vierde voor Plessinger. Max Anstie leek toch niks over gehouden te hebben van zijn val van zaterdag. Malcolm Stewart viel in de start en hield het voor bekeken.

HIER de uitslag en stand.

HIER de Highlights 450.