MX World

14/04/2021 18:24 - geplaatst door Stingray

Na de maiden zege van Nate Trasher heeft Justin Coper de Yamaha fakkel weer overgenomen in Atlanta 2. Maar eerst het verhaal Cameron Mcadoo. Die kwam heel vroeg in de wedstrijd spectaculair ten val. De beelden gingen ondertussen al de wereld rond (zie de higlights, vanaf 35 seconden). De race werd afgevlagd, en wie bood zich na een medische checkup aan? Juist ja, Mcadoo. Aangeslagen zou je denken, maar niks daarvan. Mcadoo finishte netjes als derde! 

Net als in de eerste start bikkelden de teammaats Cooper en Trasher voor de lead. De ervaren Cooper haalde het. Trasher hield het drie ronden vol en werd gepasseerd door..... Mcadoo. De slecht gestarte Hunter Lawrence zag de bui hangen en animeerde de zaak door twee ronden voor tijd langs Mcadoo naar de tweede plaats te  stormen. Trasher behield de vierde plaats voor Gareth Marchbanks. Cooper telt nu 9 punten voor op Mcadoo en 16 op Lawrence.

HIER de uitslag en stand 250.

HIER de higlights.