MX World

23/05/2021 17:34 - geplaatst door Stingray

In Crisolles werd het Franse liga kampioenschap Haut France geopend. Een meevaller wegens vlak voor de echte start van het XGP-seizoen. En dus schoon volk achter het MX1 starthekken.

Kevin Strijbos zette voormiddags de beste tijd neer. Helaas kon 'The New Kid' dit niet realiseren, zekerĀ  na een minder goede start in de slotreeks. Wie wel klaar is voor de opdracht is Jeremy Seewer van het Wilvo Yamaha Monster Energy Factory Team. De Zwitser won beide reeksen, telkens voor Strijbos. Maxime Renaux (Monster Energy Yamaha MX2 Factory team) werd derde voor Henri Jacobi (JM Racing Honda) en Nathan Watson. Brent Van Doninck (Gebben Van Venrooy Yamaha) en Jago Geerts (Monster Energy Yamaha Factory MX2) die in de MX1 mee reed haalden vlot de top tien, net als Rockstar Energy Husqvarna rijder Kay de Wolf.