MX World

08/06/2021 08:49 - geplaatst door Stingray

He is lang oorverdovend stil geweest op de Belgische MX-scene. Onbegrijpelijk eigenlijk dat sommige rijders blijkbaar de actualiteit schuwen. Vandaag is er wel nieuws, maar niet al te best.

Zo lazen we op de FB-pagina van  Jeffrey Dewulf (samengevat) : "Hallo allemaal. Ik ben  echt teleurgesteld om te zeggen dat ik er lang uit ben vanwege een schouderblessure. Een paar weken geleden had ik een grote botsing op de training in Lommel. Ik werd van de fiets geworpen en heb mijn schouder ontwricht. Na een controle bij dokter Claes was er ook wat interne schade die geopereerd moest worden wat kort daarna succesvol werd gedaan. Ik kijk ernaar uit om binnenkort met mijn fysiotherapeut te gaan werken zodat we sterker terug kunnen komen dan voorheen. Ik hou jullie op de hoogte".