MX World

06/09/2021 20:24 - geplaatst door Stingray

Op de Pala Raceway in Californie werd zaterdag de voorlaatste wedstrijd van het AMA kampioenschap gereden. In de 450 ging de zege naar Eli Tomac, voor Dylan Ferrandis en Cooper Webb. De reeksen waren voor Tomac en Ferrandis. In de stand kan de Fransman niet meer bijgebeend worden. Voor de tweede plaats is alles nog mogleijk tussen Ken Roczen en Tomac, die echt in vorm is.

Jett Lawrence deed een goede zaak in de 250. Hij won voor Michael Mosiman en Justin Cooper. Jett loopt 12 punten uit en kan in Hangtown in de eerste reeks de titel veilig stellen. Broer Hunter zal wellicht als derde eindigen.

Uitslag 450 - Uitslag 250

En dit weekend werd ook bekend gemaakt dat AMA geen team naar de MXoN zal sturen. Schijterds!

Jett Lawrence, credits Honda.