MX World

06/09/2021 20:51 - geplaatst door Stingray

In Kaplice wed zondag beslist wie er naar de finale in Riola Sardo mag. In de 85 cc ging de zege naar Dex van den Broek voor Stanislav Pojar en Max Meyer.  Torre Van Mechelen werd elfde en plaatste zich voor de finale, wegens 7-de in het totaalklassement.

Voor grote broer Douwe is het nog afwachten. Op weg naar een zekere kwalificatie kende hij pech in de slotreeks. Hij reed de 85 cc, en die klasse werd gewonnen door de grote kleine dame Lotte Van Drunen voor  Pelle Gundersen en Sandro Sool. In deze wedstrijd was Ian Ampoorter de beste Belg als tiende, voor Emil De Baere (13) Douwe Van Mechelen (14) en Jarne Bervoets (17). Ampoorter is dus rechtstreeks geplaatst.

Stand 65 cc - Stand 85 cc

Lottre Van Drunen, credits FB Lotte. Voor de andere fotos, Thor! We doen er een kleine fotoserie bij. Merci Liesbeth!