MX World

10/09/2021 13:33 - geplaatst door Stingray

Goed nieuws: de JMS-VLM Teamtrofee 2021 zal wel degelijk georganiseerd worden. Blijkbaar was er in de beruchte crosstamtam een hoop twijfel gezaaid.
De organisatie PR Racing en de Liller Treffers zet dit krachtig recht: "Hierbij even een uitklaring voor de geruchten die allemaal de ronde gaan in diverse kringen.  Een week geleden hebben we de melding gekregen van de eigenaar van de zandputten dat er dit jaar geen wedstrijd kan plaats vinden. Na de jarenlange fijne samenwerking en uit respect voor de eigenaar hebben we ons hierbij neergelegd. We zijn echter niet bij de pakken blijven zitten en zijn binnen de week met een nieuw terrein kunnen starten. Dit dank zij de gemeente Pelt en enkele personen. We kunnen momenteel zeggen dat de wedstrijd kan doorgaan op een maïsveld met aangrenzend de parking. We zijn volop bezig om alles in orde te brengen en doen er alles aan om jullie een mooie wedstrijd te kunnen aanbieden. De inschrijvingen lopen reeds goed binnen en we zijn daar jullie ook heel dankbaar voor."