MX World

02/11/2021 13:43 - geplaatst door Stingray

Over het slotverloop van de MXGP-klasse hebben we zelf een heel duidelijke mening. Maar die ventileren we enkel onder onze vertrouwde MX-kennissen. Maar de afloop van de slotreeks heeft heel wat in beweging gezet. U oordeelt zelf maar of dat goed/slecht is voor de sport. Het enige wat ik kwijt wil is dat al naargelang de sport het item teamorders een volledig omgekeerde beweging kan hebben.

Afijn, omdat Tim Gasjer er alleen voor staat, roept Honda een hulplijn in. Na drie podia op rij in Piƫtramurata zal Ruben Fernandez de laatste WK-wedstrijden in de MXGP rijden. De reden zou zijn dat Fernandez naast Dylan Wright indruk wil maken op de Italianen, en als voorbereiding op het MXGP-seizoen..... 2023. Of dit de echte reden is?

Credits: Bavo