MX World

13/12/2021 12:02 - geplaatst door Stingray

De stoelendans is volop bezig. Het volgende wijzigende zitje gaat naar de fijnstemmige (letterlijk) Alessndro Lupino. Na zijn eenjarige passage bij het RMT KTM team verkast de Italiaan naar het SDM Beta MX Team.

Betamotor gelooft in haart MX-project en geeft  Lupino een tweejarige contract. Alessandro Lupino, geboren in 1991 en acht keer Italiaans MX-kampioen werd ook Europees- en wereldkampioen in de 85cc-klasse. Dit jaar behaalde de rijder van de Fiamme Oro-sportgroep van de staatspolitie mooie resultaten in de koningsklasse van motorcross en werd tiende in de eindstand. Eerder al won hij - via een tussendoortje - de Motocross of Nations met het Italiaanse team in Mantova. Volgend jaar zal Lupino daarom Betamotor-kleuren dragen en zich aansluiten bij het SDM Corse-team. Beta's debuut in het MXGP heeft een opwindende respons gehad en het team is klaar voor het seizoen 2022.

Jeremy Van Horebeek blijft ook bij het team voor 2022.

Credits: Beta.