MX World

21/12/2021 10:31 - geplaatst door Stingray

Lars Van Berkel bezorgde het Honda France SR Motoblouz-team nog een laatste podium voor het vakantieseizoen en behaalde de derde plaats in de Ultimate Race op Loon Plage, net voor Matheo Miot. Loon Plage, een site die bekend is bij alle zandrijders, organiseerde de laatste race van het jaar. Meer dan 150 renners stonden aan de start van deze race over 2.30 uur. Bijna alle renners van het Franse CCS zandkampioenschap gaven present. Net zoals Jeffrey Herlings, regerend wereldkampioen MXGP! Hij wordt beschouwd als de beste zandrijder ter wereld. Hij zal met teamgenoot Brian Bogers het evenement domineren. Slechts drie rijders bleven in dezelfde ronda als het winennde duo. Achter Herlings/Bogers en Todd Kellet pakte Lars Van Berkel een bemoedigende derde plaats. Het is zijn derde podium op rij. Vierde werd Matheo Miot die eindelijk gespaard bleef van allerlei ellende!

Credits: Motoblouz