MX World

01/05/2022 18:51 - geplaatst door Stingray

Twee landgenoten speelden mee in he Peppelenbos van Harfsen om de Dutch Masters.  Brent Van doninck werd vierde me twee vierde plaatsen. Cyril Genot klokte af als zevende na een 5/10 score. De race werd evenwel gewonnen door Calvin Vlaanderen de man in vorm. Vlaaanderen werd tweede achter Brian Bogers maar won de slotreeks. Daarin werd Bogers pas derde achter Glen Coldenhoff en zo lag de einstand ook vast. Calvin Vlaanderen leidt in de Master stand met 10 en 11 punten voor op Coldenhoff en Bogers.

Rick Elzinga is momenteel de smaakmaker van zowel de MX2 als e Dutch Masters. In Harfsen  versloeg hij onze landgenoot Lucas Coenen en Andrea Bonacorsi. Rick won beide reeksen, Coenen zette een 3/2 neer en Bonacorsi sloot af met een 2/5. Daarmee bleef de Italiaan maar net uit de greep van Sacha Coenen met een 5/3, goed voor plaats vier in de eindstand.

Lucas Coenen FB Coenenn.